Love At First Bite

Jullie zeiden volmondig JA tegen een leven samen. Een JA die de start was van het plannen van een huwelijk. Een huwelijk om te koesteren. Iedere stap in de voorbereiding brengt jullie dichter bij het doel. Het wordt een dag die volledig van jullie is.

Jullie voorbereidingen zijn al begonnen of misschien is het enkel nog dromen. Mijn hart wordt warm als ik denk aan een feest dat de liefde tussen twee mensen viert. En het is een voorrecht dat ik met Goegebakken al vaak getuige mocht zijn van een huwelijksdag. En een eer om deze dag extra bijzonder te maken door een onweerstaanbaar dessertenbuffet neer te zetten.

Beeld je in: een tafel vol met mini-cupcakes, brownies in verschillende smaken, bijzondere taarten en cheesecake, kleine glaasjes gevuld met tiramisu, trifle en chocomousse, koekjes met jullie namen erop. En in het midden van de tafel wellicht een adembenemende huwelijkstaart die jullie samen aansnijden. Dat is wat ik jullie bied.

Samen kijken we naar jullie favoriete smaken en afwerking. Ik vind het belangrijk dat het buffet past in de sfeer van jullie feest en dat het geheel klopt. We kijken samen naar kleuren en bloemen die kunnen terugkomen in de huwelijkstaart of het buffet. Aarzel niet om jullie moodboard te delen dan denk ik graag mee ifv het dessertenbuffet.

Voor huwelijkfeesten werken we met drie verschillende formules zodat je zelf de gepaste formule voor jouw feest kan uitkiezen. De buffetten starten vanaf 50 personen en kinderen worden voor 40% minder aangerekend.

Neem de eerste stap hier