Veelgestelde vragen aka FAQ
Bestelling
Een bestelling plaatsen doe je via de webshop. Je kiest welke producten je graag bestelt en duidt de grootte en de hoeveelheid per product aan. Je kiest de gewenste lever- of ophaaldatum datum en je betaalt je bestelling.
De losse producten die je in de webshop vindt, bestel je ten laatste vier dagen op voorhand. Koekjes bestel je de zondag voor de gewenste datum.
De prijzen vind je bij ieder product in de webshop. De prijzen zijn inclusief BTW.
In de webshop betaal je met Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal, Apple pay of Google pay. Betalen is altijd op voorhand. Indien je een buffet bestelt ontvang je bij bevestiging een voorschotfactuur en na het buffet de eindfactuur met een betaaluitnodiging.
Annuleren kan tot vijf dagen voor de gekozen datum. Wil je nog iets wijzigen aan je bestelling? Stuur een mailtje naar tomas@goegebakken.be en we bekijken samen wat mogelijk is.
Je bestelt in de webshop het gewenste aantal koekjes en je bestelt een stempel. In de opmerking vermeld je dat je graag een gepersonaliseerde stempel wilt maken, geef aan met welk lettertype en welke tekst. Indien nodig mail je het lettertype bestand of een vectorbestand (pdf, svg, ai, ...) met daarin de opgemaakte tekst naar tomas@goegebakken.be. Als we alles juist ontvangen hebben 3D printen we een stempel die we gebruiken voor de koekjes. Na afloop krijg je deze stempel ook mee.
In principe kan dat. Niet alle logo's zijn even geschikt hiervoor. Stuur best eerst even een mailtje met jouw logo (als pdf), dan kijken we of dat lukt. Als we het logo moeten aanpassen om te kunnen gebruiken als koekstempel kost deze stempel 44 euro. Indien ze zo gebruiksklaar is kost de stempel 22 euro. Je kan deze ineens bestellenin de webshop.
Dat kan zeker. Stuur na jouw bestelling een mailtje met je BTW-nummer naar tomas@goegebakken.be. Je krijgt de factuur in de mailbox - voor het einde van het kwartaal - beloofd! ;)
AFHALEN EN LEVERING
Tijdens het bestelproces kies je de gewenste datum. Na de bestelling ontvang je ook een mail met daarin de bevestiging van het ophaal- of levermoment.
Je kan je bestelling ophalen in het atelier in Kapellen op de volgende momenten:
vrijdag | 16:00 - 18:00 | |
zaterdag | 10:00 - 12:00 |
Adres is Streepstraat 67, 2950 Kapellen
Bij een bestelling vanaf 75€ is levering mogelijk. Deze kost 25€ en geldt voor de postcodes: 2000, 2018, 2020, 2030 & 2060 (Antwerpen), 2100 (Deurne), 2140 (Borgerhout), 2170 (Merksem), 2180 (Ekeren), 2600 (Berchem), 2930 (Brasschaat), 2920 (Kalmthout), 2940 (Stabroek), 2950 (Kapellen).
Koekjes kunnen ook per post geleverd worden. Verzend in heel België is aan 6,90€ naar een postpunt of 8,90€ naar een adres. Verzenden naar Nederland kan voor 9,90€.
Voor bestellingen buiten de bovenstaande zone rekenen we 0,80€ per gereden kilometer. Stuur even een mailtje als je levering wenst.
BEWAREN EN DECORATIE
Mits luchtdicht en koel bewaard zijn koekjes met chocolade afwerking minstens een maand goed houdbaar. Zonder afwerking zijn ze zeker twee tot drie maanden houdbaar.
De platte taarten, koekjes en brownies bewaar je best op kamertemperatuur in de meegeleverde doos. Bavarois, cheesecake, gepersonaliseerde cakes met botercrème en cupcakes bewaar je best in de ijskast. Het lekkerste is om ze een half uurtje voor het aansnijden uit de koelkast te halen.
De producten worden steeds de dag voor ophaling of de dag zelf gebakken/gemaakt. Dit betekent dat de taarten zeker een dag op vijf lekker vers blijven, met uitzondering van de bavarois die heel erg stevig wordt na een drietal dagen. De meeste taarten kan je met behoud van smaak makkelijk invriezen. Koekjes zijn enkele maanden en wellicht nog langer goed houdbaar.
Dat kan zeker, al moet ik erbij zeggen dat ik me niet profileer als een glutenvrije of notenvrije bakkerij. Dus wanneer er geen gluten in mogen zitten kunnen er steeds sporen van gluten in het deeg te vinden zijn omdat dit in dezelfde ruimte wordt verwerkt. Heb je bijvoorbeeld een notenallergie, zet dit dan duidelijk in de opmerking. Dan zorg ik dat er geen noten verwerkt worden op hetzelfde moment.
De allergenen waarmee gewerkt worden in het atelier zijn:
Gluten (tarwe, rogge, spelt), eieren, soja, koemelk, noten (amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten, pecannoten, pistachenoten), sesamzaad.
Normaal gesproken is alles wat op de taart eetbaar. Of je het daarom allemaal moet opeten is een andere vraag. Ik werk veel met verse kruiden, eetbare bloemen, gedroogde bloemen en sprinkles en als we eerlijk zijn liggen die er voornamelijk op voor de sier, dus niet om op te eten. Indien er iets op de taart ligt dat echt niet eetbaar is zal ik dat steeds vermelden bij ophaling.
Nee, daar kan ik je niet mee helpen. Ik werk niet met rolfondant. Ik werk de gepersonaliseerde taarten af met swiss-meringue botercreme. Ik maak wel taarten die geïnspireerd zijn op een bepaald thema, maar daar geef ik dan mijn eigen draai aan. Heb je een specifiek idee of een voorstel voor mij, mail me dan gerust. Dan bekijk ik wat mogelijk is.